bulletHvad er Bess Bowling cup
 
bulletHvem kan deltage
 
bulletPokal regler
 
bulletArrangør
 

 

Hvad er Bess Bowling cup
Bess bowling cup startede som en sjov idé ved en af de traditionelle fødselsdags komsammener søndag kl. 14 hos Marianne.
Men det der blot skulle være en simpel familie "fælles gå i byen tour" blev i stedet omdannet til en lille turnering med en tilhørende vandrepokal med de respektive vindernavne indgraveret.


Hvem kan deltage
Er man familiært beslægtet på en eller anden måde er man fuldt berettiget til at deltage i denne lille familie turnering. Høj som lav, gammel som ung, dog er ung grænsen sat til konfirmationsalderen, af hensyn til arrangementets afvikling.
Der er muligvis ved at blive dannet et grundlag for en speciel børneafdeling, denne kunne evt. afvikles i børnenes efterårsferie.


Pokal regler
Pokalen er en vandrepokal og den står derfor i den seneste vinders varetægt, og skal passes og plejes som et hvilket som helst andet familieklenodie.
Det er ligeledes pokal holderens pligt at sørge for at der bliver indgraveret navn i pokalen, inden den skal videre på sin vandring.
Som noget nyt er der fra 2004 blevet indført begrebet sjok-præmie, der er ikke tale om vandre pokaler/præmier

Arrangør
Arrangementerne varetages af en ny person fra gang til gang, det er op til arrangøren af det indeværende års arrangement at sørge for at sende stafetten videre og dermed afgøre hvem der skal stå for næste års arrangement, dog skal der som minimum være en form tilfældighed i udvælgelsen - Det kan eksempelvis være lodtrækning eller en forud bestemt placering på score tavlen eller en anden form for konkurrence.