Slægtssiden

Familien Bess


Tilbage

Hvem - Hvad - Hvor !
Lidt information om bess.dk

Dette site er en simpel familie-portal tiltænkt alle de mennesker som bærer efternavnet Bess i Danmark.

Historie:
bess.dk så dagens lys da dk-hostmaster i tidernes morgen, nærmere betegnet januar 1997, frigav muligheden for at private kunne registrere domænenavne på internettet, det tog derfor ikke mange øjeblikke efter pressemeddelelsen var læst til at bess.dk blev registreret af , som tilfældigvis var ansat hos en ISP på daværende tidspunkt og defor fluks fik registreret vort familienavn.

Regler:
Vi har ingen specielle regelsæt som skal efterleves, alle er frie - under ansvar forstås, der er selvfølgelig et sæt spilleregler som skal overholdes, der er nemlig udstukket diverse regler af de højere magter, i det store internet univers.

Hvem kan:
Vi valgte i tidernes morgen at alle der bar efternavnet Bess kunne få en plads på maskinen, det er senere blevet udvidet således at de tilløbere der undertiden kommer til naturligvis også er velkomne - En plads på maskinen er defineret som website og mail adresse(r).

Teknikken:
Server og software er sponseret af familien selv hen ad vejen, internet forbindelsen, trafik samt hosting af maskinen er sponseret af det gavmilde firma Audio Media hvor har sin daglige gang.

Info:
Har du nogle spørgsmål eller skulle du mene at du bør have en plads her på maskinen så tøv ikke med at rette henvendelse til eller ved at skrive til en af os - Som skrevet er alle der bærer efternavnet Bess i Danmark særdeles velkomne til at blive repræsenteret her på familiesitet.

Tip om email:
På dette site kan du sløre din email adresse og allgevel have den tilgængelig på din hjemmeside: Hivelogic Enkoder Form

Tilbage

Posthuset

Skriv til hele

Læs mere om bess.dk

Brug dit mail-login for at se fotosiden   


Copyright 1997-2014

Sitet er opdateret 14-01-2014